logo EnerVie   EnerVie Schrijfatelier         banner EnerVie Schrijfweek in klooster


Actueel  Agenda  Aanbod  Boek  Ervaringen  Nieuwsbrief  Hanny  Leestafel  Links  Contact

foto van Hanny Kuijer, gecertificeerd trainer dagboekschrijven


Privacyverklaring (versie 1.0 d.d. 24 mei 2018)

1. Inleiding

Wanneer je contact hebt met EnerVie Schrijfatelier, dan mag je erop vertrouwen dat er goed met jouw persoonlijke gegevens wordt omgegaan en dat ik alle persoonlijke informatie die je mij verschaft, vertrouwelijk zal behandelen. Ik zie het dan ook als mijn verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen. Op deze pagina laat ik je weten welke persoonsgegevens ik verzamel, waar en met welk doel ik ze bewaar en hoe lang. Ook leg ik je uit wat jouw rechten zijn en hoe je gebruik kunt maken van die rechten. Het is goed dat jij weet wat daarmee gedaan wordt en hoe je jouw wensen rondom jouw gegevens kan aangeven. Daarover gaat deze verklaring. Als jij je niet prettig voelt omtrent het gebruik van jouw gegevens door EnerVie Schrijfatelier, neem dan gerust contact op! Je kunt daarvoor mailen naar: info@enervie.nl.

De onderstaande privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen of een andere dienstverlening. Het is daarom raadzaam deze verklaring periodiek te raadplegen.

Hanny Kuijer van EnerVie Schrijfatelier

info@enervie.nl | 06 16 052 872 | Waterstraat 17 | 8172 ED Vaassen

KVK-nummer 32 10 57 92


Inhoud 2

2. EnerVie Schrijfatelier

Je leest op dit moment de privacy verklaring van EnerVie Schrijfatelier (KVK 32.10.57.92). EnerVie is een eenmanszaak, die wordt geleid door Hanny Kuijer. EnerVie houdt zich bezig met het ontwikkelen, organiseren en begeleiden van schrijfactiviteiten voor met name particulieren. Ook geeft EnerVie trainingen aan professionals die het reflectief schrijven willen inzetten in de begeleiding van anderen.

3. Doel en aard gegevens

EnerVie verwerkt je persoonsgegevens wanneer je informatie opvraagt over EnerVie, je gebruik maakt van haar diensten of op de hoogte gehouden wilt worden van haar activiteiten. Er worden hierbij voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door EnerVie Schrijfatelier. Deze worden hieronder toegelicht.

a. Het versturen van nieuwsbrieven

EnerVie Schrijfatelier stuurt vijf keer per jaar via e-mail nieuwsbrieven naar personen die daar om gevraagd hebben. In deze nieuwsbrieven word je op de hoogte gehouden van (nieuwe) schrijfactiviteiten en plannen en ontvang je een schrijfoefening. Je naam en e-mailadres is daarvoor nodig. Jij hebt dit aan EnerVie Schrijfatelier doorgegeven via de e-mail info@enervie.nl of je hebt handmatig je naam en emailadres ingevuld op een formulier van EnerVie. Wanneer je per email aangeeft hier geen prijs (meer) op te stellen, wordt je e-mailadres uit deze mailinglijst verwijderd.

b. Aanbieden van relevante schrijfactiviteiten

Wanneer je hebt deelgenomen aan een schrijfworkshop of -cursus, wordt er door EnerVie Schrijfatelier gevraagd of het e-mailadres dat reeds bekend is bij EnerVie Schrijfatelier, gebruikt mag worden om je op de hoogte te houden van vergelijkbare schrijfactiviteiten. Dat betekent dat je een mail ontvangt wanneer er een vervolg op deze workshop of cursus komt, wanneer hij herhaald wordt of wanneer er een nieuw thema is bedacht voor een soortgelijke workshop of cursus. Wanneer je per email aangeeft hier geen prijs (meer) op te stellen, wordt je e-mailadres uit deze mailinglijst verwijderd. Je kunt je dus per onderwerp/schrijfactiviteit opgeven en afmelden voor e-mails.

c. Reminder Schrijfcafé Apeldoorn

Voor het maandelijkse schrijfcafé in Apeldoorn heb ik e-mailadressen verzameld van iedereen die graag op de hoogte wil worden gehouden van het thema van die maand en tegelijkertijd eraan herinnerd wil worden dát er binnenkort weer een schrijfcafé is. Wanneer je op deze lijst staat, ontvang je elke maand één email, met uitzondering van juli, augustus en december. Ook wanneer er zeer incidenteel een schrijfcafé in een andere plaats of op een andere locatie wordt georganiseerd, wordt deze mailinglijst aangeschreven. Dit zal hooguit een paar keer per jaar zijn. Wanneer je per email aangeeft hier geen prijs (meer) op te stellen, wordt je e-mailadres uit deze mailinglijst verwijderd.

d. Bevestiging aanmelding schrijfactiviteit en facturering

Wanneer je deelneemt aan een schrijfactiviteit of een product bij mij koopt (bijvoorbeeld een kadobon, een boek of een schrift), vraag ik je om persoonsgegevens die nodig zijn om te bevestigen en te kunnen factureren. Dit betreft je naam, adres, woonplaats en emailadres. Uiteraard verwerk ik deze gegevens ook in mijn boekhouding omdat ik daar wettelijk toe verplicht ben voor de belastingaangifte.

Soms vraag ik ook om je telefoonnummer voor noodgevallen of om voorafgaand aan de cursus even contact te hebben over verwachtingen.

e. Deelnemerslijsten van activiteiten

Van sommige schrijfactiviteiten maak ik deelnemerslijsten waarop de datum van de cursus of workshop staat en de namen, de woonplaats en soms ook adressen, emailadressen en telefoonnummers van de deelnemers. Deze deelnemerslijsten worden niet met anderen gedeeld, maar worden alleen door mij gebruikt, zodat ik kan nagaan wie wanneer aan welke cursus of activiteit heeft deelgenomen.

Wanneer een overzicht van deelnemers wordt uitgedeeld aan de betreffende cursusgroep, staat daar altijd alleen de voor- en achternaam en de woonplaats op. Er worden verder geen adressen aan medecursisten verstrekt.

f. Ervaringen van klanten op de website

Cliënten die mee hebben gedaan met een van de activiteiten van het Schrijfatelier, geven soms feedback hierop. Deze ervaringen worden alleen als quotes op de website vermeld, mits daarvoor uitdrukkelijke toestemming van de schrijver is verkregen en alleen de voornaam van de schrijver wordt bij de quote vermeld.

4. Bewaartermijn

De emailadressen voor de nieuwsbrief, voor relevante schrijfactiviteiten en voor de reminder van het schrijfcafé bewaar ik net zolang totdat jij aangeeft dat je uit het desbetreffende mailbestand wilt worden gehaald. Als je een e-mail stuurt naar info@enervie.nl en aangeeft voor welke mailinglijst je uitgeschreven wenst te worden, dan ontvang je deze e-mails niet meer. De emailadressen bevinden zich op een beveiligde standalone computer van Hanny Kuijer.

De gegevens van klanten die op de factuur staan, worden zeven jaar bewaard of langer als de Rijksbelastingdienst dat eist. Dit is de wettelijke termijn die daarvoor staat. De facturen worden zowel op een beveiligde standalone computer als op papier bewaard. De papieren facturen worden na zeven jaar door een papierversnipperaar gehaald.

De deelnemerslijsten worden bewaard zolang ik schrijfactiviteiten organiseer

De quotes met ervaringen van klanten blijven in principe voor onbepaalde tijd op de website staan onder het kopje “Ervaringen”.

5. Delen van persoonsgegevens met derden

EnerVie Schrijfatelier verstrekt uitsluitend aan derden als dit nodig is voor de uitvoering van een activiteit of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

EnerVie Schrijfatelier verstrekt geen adres- of contactgegevens aan andere cursisten, ook niet als zij gezamenlijk aan dezelfde schrijfactiviteit hebben deelgenomen.

EnerVie Schrijfatelier laat – al sinds haar oprichting – jaarlijks de boekhouding en jaarrekening door CVA Financiële Administraties te Scherpenzeel doen, een goed en betrouwbaar administratiekantoor met meer dan 35 jaar ervaring. Ook hier zijn uw gegevens in goede handen. CVA heeft inzage in de persoonsgegevens vermeld op facturen en bankafschriften van EnerVie. CVA gebruikt als belastingadviseur deze gegevens alleen voor de boekhouding, jaarrekening en aangifte bij de Rijksbelastingdienst namens EnerVie.

6. Veiligheid

Ik neem passende maatregelen om misbruik en onbevoegde toegang of verlies van persoonlijke gegevens tegen te gaan.

De digitale gegevens staan op een standalone computer die is beveiligd met een wachtwoord. Er worden geen gegevens opgeslagen in de cloud of op een externe server. Ten behoeve van de beveiliging wordt een firewall voor internet gebruikt, is de Wifi-verbinding beveiligd en is de computer uitgerust met steeds de meest actuele versie van Norton virussoftware en Norton internetsecurity. De computer wordt hierbij periodiek gescand en is zo beveiligd tegen virussen, spyware, internetdiefstal, malware en andere internetaanvallen.

Mijn website maakt geen gebruik van cookies en er worden door EnerVie geen gegevens gevraagd of verzameld via de website. De website bevat geen webformulieren, internetkassa, gastenboek, forum, CMS of inlogmogelijkheid: wel zo veilig. EnerVie neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen. Alles is mensenwerk. De website is gehost bij Flexwebhosting te Eindhoven. Flexwebhosting heeft haar webservers ondergebracht in verschillende datacentra in regio Amsterdam.

7. Recht op het inzien, aanpassen of verwijderen van gegevens en je klachtrecht

a. Recht op inzage, aanpassen of wissen

EnerVie Schrijfatelier beschikt niet over databanken of papieren of digitale overzichten met persoonlijke gegevens, anders dan hierboven genoemd. Als je wilt weten welke gegevens over jou bij mij bekend zijn, wil ik je dat graag vertellen of laten zien.

Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten wijzigen door EnerVie Schrijfatelier.

Wil je niet langer dat jouw gegevens bij EnerVie Schrijfatelier vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens.

Wil je van deze rechten gebruik maken? Mail je verzoek dan naar info@enervie.nl en je krijgt uiterlijk binnen vier weken antwoord.

b. Recht op het indienen van een klacht

Wanneer je vragen of klachten hebt over je privacy bij EnerVie Schrijfatelier kun je me bellen of mailen: 06 16 052 872 of info@enervie.nl

Mocht je hierover niet tevreden zijn, wil ik je wijzen op je recht om

een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat EnerVie Schrijfatelier niet op de juiste manier met jouw gegevens en je klacht omgaat. Dit kan via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl.


(Versie nummer 1.0 d.d. 24 mei 2018, gepubliceerd op www.enervie.nl)


banner EnerVie Schrijfweek in klooster


Actueel  Agenda  Aanbod  Boek  Ervaringen  Nieuwsbrief  Hanny  Leestafel  Links  Contact


 

Klik hier om terug te keren naar de openingspagina

Klik hier om de privacyverklaring van EnerVie te lezen

© 2017 EnerVie Schrijfatelier

 

 

 

 

workshop cursus basiscursus persoonlijke groei Hanny Kuijer Kuyer Kuier Kuiper biografie schrijven schrijfcafé schrijfworkshop schrijfactiviteiten luisteren naar je pen deel 2 dagboekschrijven creatief schrijven reflectief schrijven creatief dagboekschrijven innerlijk pelgrimeren pelgrimage schrijvend op weg naar je hart herinneringswaaier maken herinneringen elfje rondeel haiku open zin woordgedicht spiegelelfje kettingelfje spiegelschrift dagboek dagboek als spiegel EnerVie schrijfatelier Shodo Christine de Vries sprinten brief dialoog monoloog vriendinnenuitje Klein Berlijn Stadscafé Apeldoorn Vaassen Epe levensverhaal cadeaubon kadobon vrouw jubileum uitje hobby rust reflectie bezinning jezelf ontdekken ontdekkingsreis Santiago de Compostela pelgrimsreis pelgrim labyrint lopen vingerlabyrint Waterstraat schrijftechnieken introductieworkshop boek Heerlijk Schrijven Schrijvend jezelf ontdekken EnerVie Uitgeverij ISBN 978-90-827876-0-3 9789082787603 Schrijfvakantie midweek vakantie schrijfretraite rouw rouwverwerking Hilda Pelgröm Pelgrom Uitvaarten illustratie Hilde Reurink illustrator tekening levensverhaal levensverhalen levensfragmenten schrijven schrijfcoach professional Schrijvend Begeleiden Begeleidend schrijven schrijfbegeleider begeleider terapie therapie helend therapeutisch burnout burn-out werkboek psycholoog kanker Schrijven vanuit de Bron Bijbel bijbel christelijk God Jezus Christus Heilige Geest Cobie Coby Kremer Wilma Poolen Polen Het schrijfhandboek handboek Saskia de Bruin Bruyn Wendy Smit Smid