logo EnerVie   EnerVie Schrijfatelier         banner Enervie


Actueel  Agenda  Aanbod  Boek  Ervaringen  Nieuwsbrief  Hanny  Leestafel  Links  Contact

foto van Hanny Kuijer, gecertificeerd trainer dagboekschrijven


Interessante websites


Inhoud 2

EnerVie op www.linkedin.com
Linkedin is een netwerksite waarmee mensen contacten kunnen leggen en relaties onderhouden. Klik hier om mijn profiel op Linkedin te bekijken.

logo van Linkedin

 

 EnerVie op Facebook.com
Je vindt EnerVie ook op Facebook met nieuws en andere leuke berichten. Volg en "like us" op facebook.

facebook logo

 

www.schrijvenonline.nl
Als je van schrijven houdt, dan is deze site zeker de moeite waard om eens te bezoeken! Je vindt er schrijfaktiviteiten, schrijfoefeningen, tips, een forum, etc. Ik plaats de schrijfaktiviteiten van EnerVie schrijfatelier ook regelmatig op deze site. Ook interessant is hun tijdschrift: Schrijven magazine. Schrijven Magazine biedt 6 keer per jaar inspirerende interviews met topschrijvers, de beste schrijftips, alle schrijfwedstrijden, gratis workshops en nog veel meer.

logo van Schrijven Online

 

www.kloosterhuissen.nl
EnerVie Schrijfatelier organiseert een vijfdaagse schrijfretraite “Innerlijk pelgrimeren” in de rustige sfeer van het Dominicanenklooster Huissen (in Huissen bij Arnhem). Op deze site vindt u meer informatie over het klooster. U kunt zich via deze link ook aanmelden.

luchtfoto klooster Huissen banner klooster Huissen


www.mikondo.nl
De "Stichting Vrienden van Mikondo" is een goed doel dat ik graag ondersteun. Mikondo is namelijk een grote achterstandswijk in Kinshasa (Congo). Via Mieke Rang, die ik uit mijn schrijfcafé Apeldoorn ken, hoorde ik van dit project. Mieke leerde 20 jaar geleden Epi Kaluba kennen, die naar Nederland was gevlucht en in deze wijk was opgegroeid. Kinderen konden er niet naar school omdat de regering dit niet betaalt. Om ervoor te zorgen dat de kinderen van deze wijk onderwijs konden volgen, zijn ze gestart met dit project. Wat begon met één klasje is inmiddels uitgegroeid tot een prachtige school met 1200 kinderen die daar de basisschool en middelbaar onderwijs volgen. Daarnaast zijn er ook diverse beroepsopleidingen, waar tot op de dag van vandaag nog steeds opleidingen bijkomen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld leren timmeren, lassen, metselen, auto's repareren, naaien. Jaarlijks vinden heel veel jongeren een baan, waarin ze hun talenten kunnen ontplooien. Ze laten aan anderen zien dat je gered kunt worden uit een uitzichtloos bestaan. Kijk voor alle informatie en mooie foto's van het Mikondo project op de website: www.mikondo.nl.www.ankyfloris.nl
Anky Floris biedt op haar webwinkel o.a. mooie (kleur)boeken, kaarten en het levenskunstspel aan. Veel van deze artikelen kun je ook in het EnerVie Schrijfatelier kopen, omdat ik ambassadeur ben van de producten van Anky. Dus als je ze eerst even wil voelen: ze staan in de vitrinekast in het Schrijfatelier.

voorbeld werk van Anky floris

 

www.hildereurink.nl en www.schildertuin.nl 
Hilde Reurink is de illustrator van mijn eerste boek: "Heerlijk schrijven - Schrijvend jezelf ontdekken". Hilde is oprichter van De Schildertuin. Als freelance illustrator/grafisch ontwerper maakt ze de wereld een beetje mooier. Haar speelse illustraties en ontwerpen zijn geschikt voor boeken, tijdschriften, websites, flyers, wenskaarten en posters. 

www.compassion.nl
Dit is de website van Compassion, een christelijke organisatie die gelooft dat ieder kind belangrijk is en dat armoede te verslaan is. Al jaren steunen wij een meisje in Ecuador en ervaren hoeveel baat zij heeft bij de steun die ze van ons ontvangt. Dan doen we niet alleen op financieel gebied, maar ook door een regelmatige briefwisseling zodat ze weet dat er mensen zijn die om haar geven. Letterlijk en figuurlijk. Daarom kiest EnerVie ervoor om nu ook als bedrijf partner van Compassion te zijn. Omdat kinderen de toekomst zijn. En omdat we samen verantwoordelijk zijn voor een betere wereld. EnerVie doneert van elke deelnemer aan "Schrijven vanuit de Bron"  5 euro per persoon per workshop aan Compassion, aan het project in Ecuador. 

logo van Compassion.nl

 

www.shodo.nl
De inspirerende website van Christine de Vries over creatief dagboekschrijven. Christine de Vries is schrijfster van de boeken "Dagboek als spiegel" en "Innerlijk pelgrimeren". Op haar site vind je een overzicht van alle schrijfcafé's in Nederland en kun je een overzicht vinden van alle plekken waar je de basiscursus "luisteren naar je pen" kunt volgen (landelijk overal met dezelfde inhoud) of een vorm van "Innerlijk pelgrimeren" (iedereen biedt dit op haar eigen manier aan, zodat vorm en inhoud variëren).

Logo van Shodo

 

www.wandelcoachapeldoorn.nl
Wanneer je in een lastige periode van je leven zit en wil onderzoeken hoe je daar mee om kunt gaan, kan een wandeltraject inzicht geven. Coach Pitrik Dekker begeleidt je vanuit een christelijke mensvisie en loopt een stukje mee op jouw levenspad. 

logo website wandelcoachapeldoorn.nl

 

www.pelgromuitvaarten.nl
EnerVie Schrijfatelier biedt, samen met Pelgrom Uitvaarten, de driedelige rouwverwerkings-schrijfcursus "Ik zal altijd ergens bij je zijn" aan. Bij Ervaringen lees je hoe een deelnemer deze mooie cursus heeft ervaren. Zie agenda voor data.
Pelgröm Uitvaarten verzorgt uitvaarten in Vaassen, Emst, Epe, Heerde, Apeldoorn, Deventer, Voorst, Zwolle en in de omgeving rondom deze plaatsen.
Pelgröm Uitvaarten en uitvaartcentrum ‘de Stilte’ staan open voor mensen met elke geloofs- of levensovertuiging.

foto Stiltecentrum Pelgrom Uitvaarten in Vaassen

 


banner enervie


Actueel  Agenda  Aanbod  Boek  Ervaringen  Nieuwsbrief  Hanny  Leestafel  Links  Contact


 

Klik hier om terug te keren naar de openingspagina

Klik hier om de privacyverklaring van EnerVie te lezen

© 2017-2019 EnerVie Schrijfatelier

 

 

 

 

workshop cursus basiscursus persoonlijke groei Hanny Kuijer Kuyer Kuier Kuiper biografie schrijven schrijfcafé schrijfworkshop schrijfactiviteiten luisteren naar je pen deel 2 dagboekschrijven creatief schrijven reflectief schrijven creatief dagboekschrijven innerlijk pelgrimeren pelgrimage schrijvend op weg naar je hart herinneringswaaier maken herinneringen elfje rondeel haiku open zin woordgedicht spiegelelfje kettingelfje spiegelschrift dagboek dagboek als spiegel EnerVie schrijfatelier Shodo Christine de Vries sprinten brief dialoog monoloog vriendinnenuitje Klein Berlijn Stadscafé Apeldoorn Vaassen Epe levensverhaal cadeaubon kadobon vrouw jubileum uitje hobby rust reflectie bezinning jezelf ontdekken ontdekkingsreis Santiago de Compostela pelgrimsreis pelgrim labyrint lopen vingerlabyrint Waterstraat schrijftechnieken introductieworkshop boek Heerlijk Schrijven Schrijvend jezelf ontdekken EnerVie Uitgeverij ISBN 978-90-827876-0-3 9789082787603 Schrijfvakantie midweek vakantie schrijfretraite rouw rouwverwerking Hilda Pelgröm Pelgrom Uitvaarten illustratie Hilde Reurink illustrator tekening levensverhaal levensverhalen levensfragmenten schrijven schrijfcoach professional Schrijvend Begeleiden Begeleidend schrijven schrijfbegeleider begeleider terapie therapie helend therapeutisch burnout burn-out werkboek psycholoog kanker Schrijven vanuit de Bron Bijbel bijbel christelijk God Jezus Christus Heilige Geest Cobie Coby Kremer Wilma Poolen Polen Het schrijfhandboek handboek Saskia de Bruin Bruyn Wendy Smit Smid