logo EnerVie   EnerVie Schrijfatelier         banner EnerVie Schrijfweek in klooster


Actueel  Agenda  Aanbod  Boek  Ervaringen  Nieuwsbrief  Hanny  Leestafel  Links  Contact

foto van Hanny Kuijer, gecertificeerd trainer dagboekschrijven


Interessante websites

Voor persoonlijke groei, reflectie en bezinning. Dé plek om jezelf al schrijvende te ontdekken!


Inhoud 2

EnerVie op www.linkedin.com
Linkedin is een netwerksite waarmee mensen contacten kunnen leggen en relaties onderhouden. Klik hier om mijn profiel op Linkedin te bekijken.

logo van Linkedin

 

 EnerVie op Facebook.com
Je vindt EnerVie ook op Facebook met nieuws en andere leuke berichten. Volg en "like us" op facebook.

facebook logo

 

www.schrijvenonline.nl
Als je van schrijven houdt, dan is deze site zeker de moeite waard om eens te bezoeken! Je vindt er schrijfaktiviteiten, schrijfoefeningen, tips, een forum, etc. Ik plaats de schrijfaktiviteiten van EnerVie schrijfatelier ook regelmatig op deze site. Ook interessant is hun tijdschrift: Schrijven magazine. Schrijven Magazine biedt 6 keer per jaar inspirerende interviews met topschrijvers, de beste schrijftips, alle schrijfwedstrijden, gratis workshops en nog veel meer.

logo van Schrijven Online

 

www.viaquidam.nl
Graag wil ik dit Gasthuis Pension in Vaassen bij mijn klanten aanbevelen. Ideaal wanneer je bij mij een schrijfcursus doet en je niet in de buurt woont. Het ligt op 5 minuten rijden van EnerVie Schrijfatelier en was vroeger een nonnenklooster. Je ziet het nog aan de hoge plafonds, de glas in lood ramen en de granieten vloer. Ook is er een grote kloostertuin waar je heerlijk kunt relaxen. De gastvrouw Elly Polman zorgt voor een warm onthaal. Er zijn twee typen kamers: nonnenkamers met wastafel (gebruik van moderne douche en toilet op de gang) en luxe kamers met eigen badkamer en toilet. Kijk voor meer informatie op www.viaquidam.nl

 

www.kloosterhuissen.nl
EnerVie Schrijfatelier organiseert een vijfdaagse schrijfretraite “Innerlijk pelgrimeren” in de rustige sfeer van het Dominicanenklooster Huissen (in Huissen bij Arnhem). Op deze site vindt u meer informatie over het klooster. U kunt zich via deze link ook aanmelden.

luchtfoto klooster Huissen banner klooster Huissen

 

www.ankyfloris.nl
Anky Floris biedt op haar webwinkel o.a. mooie (kleur)boeken, kaarten en het levenskunstspel aan. Veel van deze artikelen kun je ook in het EnerVie Schrijfatelier kopen, omdat ik ambassadeur ben van de producten van Anky. Dus als je ze eerst even wil voelen: ze staan in de vitrinekast in het Schrijfatelier.

voorbeld werk van Anky floris

 

www.hildereurink.nl en www.schildertuin.nl 
Hilde Reurink is de illustrator van mijn eerste boek: "Heerlijk schrijven - Schrijvend jezelf ontdekken". Hilde is oprichter van De Schildertuin. Als freelance illustrator/grafisch ontwerper maakt ze de wereld een beetje mooier. Haar speelse illustraties en ontwerpen zijn geschikt voor boeken, tijdschriften, websites, flyers, wenskaarten en posters.www.bosapeldoorn.nl
Op deze website kun je lezen over het BOSpad, een wandeling van 5 km over de hei en door het bos in een prachtig natuurgebied: Het Leesten bij Apeldoorn. De route is goed gemarkeerd en voert langs acht banken waarop je niet alleen kunt uitrusten en genieten van het uitzicht, maar ook een tekst kunt lezen uit een van de acht grote religies en levensvisies. Het BOSpad werd in 2009 geopend.
Met EnerVie Schrijfatelier kun je een pelgrimsSCHRIJFwandeling maken op deze route. We wandelen in stilte van bank naar bank en je krijgt bij elke bank een schrijfoefening die is geïnspireerd door de tekst die erop staat. Zie voor meer informatie bij Diensten.

logo van Het Bospad in Apeldoorn

 

www.compassion.nl
Dit is de website van Compassion, een christelijke organisatie die gelooft dat ieder kind belangrijk is en dat armoede te verslaan is. Al jaren steunen wij een meisje in Ecuador en ervaren hoeveel baat zij heeft bij de steun die ze van ons ontvangt. Dan doen we niet alleen op financieel gebied, maar ook door een regelmatige briefwisseling zodat ze weet dat er mensen zijn die om haar geven. Letterlijk en figuurlijk. Daarom kiest EnerVie ervoor om nu ook als bedrijf partner van Compassion te zijn. Omdat kinderen de toekomst zijn. En omdat we samen verantwoordelijk zijn voor een betere wereld. EnerVie doneert van elke deelnemer aan "Schrijven vanuit de Bron"  5 euro per persoon per workshop aan Compassion, aan het project in Ecuador. 

logo van Compassion.nl

 

www.shodo.nl
De inspirerende website van Christine de Vries over creatief dagboekschrijven. Christine de Vries is schrijfster van de boeken "Dagboek als spiegel" en "Innerlijk pelgrimeren". Op haar site vind je een overzicht van alle schrijfcafé's in Nederland en kun je een overzicht vinden van alle plekken waar je de basiscursus "luisteren naar je pen" kunt volgen (landelijk overal met dezelfde inhoud) of een vorm van "Innerlijk pelgrimeren" (iedereen biedt dit op haar eigen manier aan, zodat vorm en inhoud variëren).

Logo van Shodo

 

www.wandelcoachapeldoorn.nl
Wanneer je in een lastige periode van je leven zit en wil onderzoeken hoe je daar mee om kunt gaan, kan een wandeltraject inzicht geven. Coach Pitrik Dekker begeleidt je vanuit een christelijke mensvisie en loopt een stukje mee op jouw levenspad. 

logo website wandelcoachapeldoorn.nl

 

www.pelgromuitvaarten.nl
EnerVie Schrijfatelier biedt, samen met Pelgrom Uitvaarten, de driedelige rouwverwerkings-schrijfcursus "Ik zal altijd ergens bij je zijn" aan. Bij Ervaringen lees je hoe een deelnemer deze mooie cursus heeft ervaren. Zie agenda voor data.
Pelgröm Uitvaarten verzorgt uitvaarten in Vaassen, Emst, Epe, Heerde, Apeldoorn, Deventer, Voorst, Zwolle en in de omgeving rondom deze plaatsen.
Pelgröm Uitvaarten en uitvaartcentrum ‘de Stilte’ staan open voor mensen met elke geloofs- of levensovertuiging.

foto Stiltecentrum Pelgrom Uitvaarten in Vaassen

 


banner EnerVie Schrijfweek in klooster


Actueel  Agenda  Aanbod  Boek  Ervaringen  Nieuwsbrief  Hanny  Leestafel  Links  Contact


 

Klik hier om terug te keren naar de openingspagina

Klik hier om de privacyverklaring van EnerVie te lezen

© 2017-2019 EnerVie Schrijfatelier

 

 

 

 

workshop cursus basiscursus persoonlijke groei Hanny Kuijer Kuyer Kuier Kuiper biografie schrijven schrijfcafé schrijfworkshop schrijfactiviteiten luisteren naar je pen deel 2 dagboekschrijven creatief schrijven reflectief schrijven creatief dagboekschrijven innerlijk pelgrimeren pelgrimage schrijvend op weg naar je hart herinneringswaaier maken herinneringen elfje rondeel haiku open zin woordgedicht spiegelelfje kettingelfje spiegelschrift dagboek dagboek als spiegel EnerVie schrijfatelier Shodo Christine de Vries sprinten brief dialoog monoloog vriendinnenuitje Klein Berlijn Stadscafé Apeldoorn Vaassen Epe levensverhaal cadeaubon kadobon vrouw jubileum uitje hobby rust reflectie bezinning jezelf ontdekken ontdekkingsreis Santiago de Compostela pelgrimsreis pelgrim labyrint lopen vingerlabyrint Waterstraat schrijftechnieken introductieworkshop boek Heerlijk Schrijven Schrijvend jezelf ontdekken EnerVie Uitgeverij ISBN 978-90-827876-0-3 9789082787603 Schrijfvakantie midweek vakantie schrijfretraite rouw rouwverwerking Hilda Pelgröm Pelgrom Uitvaarten illustratie Hilde Reurink illustrator tekening levensverhaal levensverhalen levensfragmenten schrijven schrijfcoach professional Schrijvend Begeleiden Begeleidend schrijven schrijfbegeleider begeleider terapie therapie helend therapeutisch burnout burn-out werkboek psycholoog kanker Schrijven vanuit de Bron Bijbel bijbel christelijk God Jezus Christus Heilige Geest Cobie Coby Kremer Wilma Poolen Polen Het schrijfhandboek handboek Saskia de Bruin Bruyn Wendy Smit Smid